Klantcases

 • Met juiste informatie blijft de loods op koers

  De loodsen van het Nederlands Loodswezen zorgen er dag en nacht, en door weer en wind, voor dat zeeschepen de Nederlandse havens veilig in- en uitvaren. Dit gebeurt door professionele, goed opgeleide registerloodsen, die ondersteund worden door deskundige medewerkers, speciaal voor beloodsing ontwikkelde schepen en moderne communicatiemiddelen.
  Lees verder
 • Dé oplossing voor het volledig begeleiden van afspraken

  Timeblockr is hét geavanceerde afspraak- en reserveringssysteem. Deze vernieuwende webapplicatie heeft als eerste in Nederland de mogelijkheid om binnen één oplossing afspraken via verschillende kanalen laagdrempelig te laten boeken, de klant te ontvangen, de afspraak in behandeling te nemen en af te ronden.
  Lees verder
 • Responsive website op basis van content first principe

  Veel ontwerpbeslissingen voor mobiel werden genomen op basis van de overtuiging dat een mobiele gebruiker gehaast, ‘on the go‘ is en minder content wenst. Dit gaat niet meer op voor burgers. Een groot deel van de gebruikers gaat alleen nog naar de gemeentelijke website via mobiel (smartphone of tablet).
  Lees verder
 • Het nieuwe werken ondersteund door een innovatief social intranet

  Doelstelling van gemeente Krimpen aan den IJssel voor het nieuwe intranet, was een digitale omgeving te creëren waarin alle medewerkers gemakkelijk, snel en overzichtelijk informatie kunnen vinden, statussen kunnen inzien, kennis en actualiteiten kunnen delen en vragen laagdrempelig kunnen stellen.
  Lees verder
 • Informatievoorziening optimaliseren bij crisissituatie

  Gemeente Rotterdam neemt geen enkel risico als het gaat om informatievoorziening rondom crisissituaties. Voorbeelden van de afgelopen jaren, waarbij de gemeente Moerdijk misschien wel het meest in het oog sprong, hebben er mede toe geleid dat dit onderdeel zeer serieus genomen wordt.
  Lees verder
 • Efficiënter en tijdig onderhouden van vrachtauto’s

  Van der Mark is de logistieke dienstverlener die verder gaat waar anderen stoppen. Al meer dan 100 jaar bedienen zij klanten met passende opslag- en vervoersdiensten. Dat doen ze door de hedendaagse technologie te combineren met het beste van vroeger.
  Lees verder
 • Webshop voor verse etenswaren

  Frizzy, dat zich als fruitverwerkingsbedrijf in eerste instantie richt op het leveren van vers-fruit producten voor op banket, in fruitsalades en meer, heeft haar aanbod in deze sector uitgebreid.
  Lees verder